fredag 25. april 2008

Sammen er vi BLÅ








Den nye sangen som hyller Sarpsborg Sparta og fotballsamarbeidet, slippes i forkant av kampen mot Start på søndag., forteller Beatrice Hammerstad på klubbens nettside. Hun mener at Åge Sten ”Glam” Nilsen (bildet, fra WigWams nettside) har laget en kjempelåt med en tekst ”som kan få selv den mest tufse supporter på beina igjen”. Sammen er vi BLÅ” vil samle Sarpsborg og bli en sommerhit, mener hun.Cd'en inneholder 4 ulike spor av låta og koster 50,-.kroner. Åge ”Glam” framfører den sammen med andre syngende sarpinger som Jonas og Jan Groth, Vigdis Lunde Wisur, Stian Joneid og Bernt "Flash" Jansen.

I pausen kan du få den nyinnkjøpte CD’en signert av artistene. CD'en vil også bli solgt utenfor stadion, og fra mandag blir den lagt ut for salg hos Musikkverket i Storbyen, Kurland Kiosk og Bennis hos Amfi Borg, samt at den vil være å få kjøpt på Brakka/Stadion, forteller nettsiden.

Klubben håper på godt salg av gladlåta. Det gjør SarpsborgNotater også.

Men mest av alt håper vi på sportslig suksess. Start er ikke hvem som helst. Men med kløktig taktikk, respektløshet, stor energi, og fullt trøkk fra første øyeblikk, kan det gå vegen. Et par sjokkscoringer tidlig i kampen, kan psyke ut noen og en hver. Og en fotballkamp er aldri over før dommeren har blåst av!

Selvfølgeligheter? Det virker ikke alltid sånn. Men ingen ting vil glede meg mer enn at maset viser seg å være overflødig.

Ingen kommentarer: