mandag 12. mai 2008

Søppelfylling ved Glengshølen?

Foto: Kow d.e. 110508 ©
Klikk på bildene og se større versjon


Slik så det ut på parkeringsplassen ved Glengshølen 1. pinsedag. Mye av søpla ble losset mens SarpsborgNotater var på stedet.

Disse bilene har funnet sitt siste hvilested ved Glengshølen Eierne bør få pålegg om å fjerne dem umiddelbart
Området ved Glengshølen - også kalt Glengsparken - kunne vært en idyll. I stedet har noen gjort deler av stedet til søppelfylling.

Søppel og avskiltede biler opptar parkeringsplassen og forslummer området. Bildene taler for seg.

Vil Sarpsborg kommune og sarpingene ha det sånn?

Da SarpsborgNotater var på stedet ved 1730-tiden 1. pinsedag kjørte en mørklakkert personbil med fullastet tilhenger inn på stedet. Ut spratt tre velvoksne mannfolk som i hui og hast flyttet søppelet fra hengeren til området rundt containeren. Den ene - og mest omfangsrike av dem - holdt mistenksomt øye med bloggerens kamera mens de andre fullførte jobben.

Etter endt gjerning koblet de hengeren tilbake på bilen, kastet seg inn og kjørte fra stedet så støvføyka stod. Det var tydelig at de visste at de var på ville veger, og at de ville unngå å bli sett.

Disse tre var nye nordmenn av utenlands opprinnelse, men etniske nordmenn er neppe et hår bedre. Søppelhaugen taler sitt tydelige språk.

Vil kommunen og sarpingene ha det sånn?

Hvis ikke, må de sette en effektiv stopper for det. Containerne må tømmes, og avskiltede biler fkernes. Slik at Glengshølen kan bli det parkmessige utfartsområdet som det har potensiale til å bli.

Ingen kommentarer: