onsdag 7. mai 2008

Bruk pengene på Sarpsborg Sparta

La de butikkene som ønsker det, selge FFK-drakter. Men kjøp dem ikke. Brukt heller pengene på å markere tilhørighet med Sarpsborg Sparta. Noen boykott vil jeg ikke oppfordre til, men det er jo ikke forbudt å foretrekke butikker som viser et minstemål av patriotisme og lokal tilhørighet.


Det har vakt forargelse at en butikkjede vil selge FFK-drakter i Sarpsborg. Hensikten er å tjene penger. Ikke å hjelpe skap-FFK'ere i Sarpsborg. Profitt til butikkjeden - og midler til drift av FFK.
Svorne tilhengere av fotballag i Sarpsborg ser på dette som en provokasjon.
Og det er det. I likhet med å henge opp FFK-banner på Borregaardspipa, og å prøve å få Borregaard til å bruke sponsormidler på laget fra plankebyen i stedet for på Sarpsborgfotballen.
Men: Ingen tvinger noen til å kjøpe. De som støtter Borgen, Navestad eller Tune - eller andre sarpelag - bør bruke pengene på materiell fra disse klubbene. Og Sarpsborg Sparta trenger din hjelp. Både økonomisk og til å bygge opp et patriotisk, entusiastisk tilhengermiljø.
La folk i Fredrikstad sørge for sine. Det gjør de både godt og vel.
Gode sarpinger støtter sarpefotballen. I medgang og motgang. Akkurat nå går det bra. Gjør ditt for at det skal fortsette sånn.

Ingen kommentarer: