fredag 14. mars 2008

SFK Sparta fotballklubb

Navnerotet som idrettskretsen satte i gang, er avsluttet, kan SA fortelle. SFK Sparta kunne ikke godkjennes, men SFK Sparta Fotballklubb er OK.

”Mye skrik og lite ull”, sa kællen. Han flådde grisen.

Hvis det er slik at idrettskretsen ikke visste at det var fotball klubben skulle stelle med, kan vi skjønne at den hadde behov for en avklaring. Men det er merkelig at de ytterst få menneskene i Norges land som ikke skjønte at en klubb som står oppført som deltaker i fotballens 1. divisjon, steller med fotball, skulle være samlet i ØIK. Men, men. Voksenopplæring er nyttig. Selv om det tar tid. Og krefter.

SA bruker betegnelsen ”navnestriden i Sarpsborg-fotballen”. Etter at det ble enighet om SFK Sparta, har det ikke vært noen uttalt uenighet i Sarpsborgfotballen. Uenigheten og tilløpet til ødeleggende rot, er det andre som har bidratt med. Man skulle nesten tro at noen har for lite å gjøre.

Etter at navnet ble lengre, lurer fansen på hva de skal rope for å oppildne spillerne. Rop SARPSBORG. Heia Sarpsborg, lyder bra. Klubben heter SFK Sparta Fotballklubb. Så lenge det er nødvendig.

Ingen kommentarer: