onsdag 25. mars 2009

Hotell og kulturhus

Foto: Kow d.e. ©
Klikk på bildet for å se større versjon

Festiviteten, kulturhus og hotell er en spennende tanke.

”Borregaard ønsker et kulturhus og et konferansehotell lokalisert sammen ved siden av Festiviteten,” kan sa.no fortelle.
Kommunikasjonsdirektør Dag Arthur Aasbø ved Borregaard mener at en samlokalisering kan redusere kostnadene og øke sjansene for at byen får råd til å bygge et kulturhus.
Aasbø vil snakke med hotellkjeden Rica om saken.
Han gir uttrykk for at en så stor by som Sarpsborg bør ha flere hoteller, og ser ikke bort fra at det nåværende Rica Saga ved torget og et nytt hotell kan eksistere side om side.
Dette er et bra innspill på flere måter.
Arbeidet med planer for et kulturhus går sin gang, men ordføreren har fastslått at Sarpsborg ikke alene har råd til å bygge et kulturhus til 215 millioner kroner.
Nå strekker Borregaard ut en hjelpende hånd. Riktignok litt nølende og halvhjertet, men tross alt ikke direkte motvillig.
Det er viktig for Borregaard eier grunnen som Aasbø foreslår å bygge på, nemlig den ikke opparbeidde stripa mellom Kulås og Sandesundsveien.
Vær positive og imøtekommende, slå til og trekk Borregaard og Orkla inn i arbeidet umiddelbart - og for alt hva det er verdt.
Skal man få gjort noe, må man ha allierte.
Nøl ikke.

Klikk på disse lenkene og se tidligere innlegg om beslektede tanker: Festiviteten velegnet som kjerne i nytt kulturhus og Festiviteten – en gang Sarpsborgs finstue . Se også innlegget Festiviteten ribbes

Ingen kommentarer: