søndag 1. mars 2009

Sarpsborg best

























Hvem kan oppvise maken til bredde og kvalitet? Ingen!

Sarpsborg er Norges beste by når det gjelder lagidrett. Det gjelder både sommer og vinter, inne og ute.

Sparta har vunnet seriemesterskapet i ishockey. Kvinnelaget er allerede Norgesmester. Herrelaget kjemper nå i sluttspillet for å kopiere denne bedriften.

Sarpelaget Greåker er eliteseriemester i innebandy. Med Sarpsborg Sharks på 2. plass – ett fattig poeng etter Greåker, men 6 poeng foran Tunet på tredje. Dobbelt særp i toppen, altså. Det kan man kalle dominans. Nå går de to sarpelagene inn i sluttspillet for å konkurrere om Norgesmestertittelen. Den havner med største sannsynlighet et eller annet sted i Sarpsborg. Enten på Greåker eller i østre bydel.

I bandyserien endte Sarpsborg på en hederlig fjerdeplass. I NM-sluttspillet har sarpelaget yppet seg mot tabelltoer Stabæk. Foreløpig står det 1-1 i kamper, og en avgjørende kamp finner sted på Sarpsborg Stadion klokka 1300 i dag. Eia var vi der. Gå og se dere som kan, og hjelp laget til finalen.

I går slo Sarpsborg 08 til i Østfoldhallen og sendte Nybergsund Trysil hjem med et 3-målstap i sportsbagene. Det lover bra for serien for der finnes det ingen oppvarmingsrunder. Der er det alvor fra første avspark. Skal man unngå å måtte ballansere på nedrykksstreken i sluttkampene, må man yte optimalt fra første stund. At Sarpsborg biter fra seg i oppspillet tar vi som et godt tegn.

Som sagt: Sarpsborg er lagsportby nummer 1 – ikke bare i Østfold, men på landsbasis. Sterkt jobbæ, særpingær.

Ingen kommentarer: