lørdag 1. november 2008

Sarpsborg Sparta utspilte Odd


Sarpsborg Sparta - Odd 5-1




Æ bæ Odderæne vant ikke.
Det gjorde derimot Sarpsborg Sparta. Hele 5-1. At seieren ikke ble enda større, kan Odd takke målmannen Arason for. Og en assistendommer som fikk en helt grei scoring underkjent.
Er Sarpsborg Sparta best når det ikke gjelder? Eller når de spiller mot lag som alle rekner med at de skal tape for? Som Notodden og Odd?
Ja, spørsmålet må stilles, slik at forholdet kan bli bearbeidet i løpet av vinteren.
For i dag ble det festfotball igjen.
Først scoret Øyvind Hoås, så Stian Andersrød, deretter John Andreas Husøy, så Ole Jørgen Halvorsen og endelig Berat Jusufi.
El-Hadji Makhtar Thioune ble utpekt som Sarpsborg Spartas beste spiller, og Skiensavisa Varden kaller ham "banens gigant".

Vakre mål skriver Varden som forøvrig bruker den gamle Spartalogoen. Skiensavisa prøver ikke et øyeblikk å unnskylde Odd eller å forringe seieren.
Selv om dette var sesongens siste kamp, og det er lenge til neste vår, legger vi vekt på at SSFK scoret i 88 minutt. Det gjelder å holde på konsentrasjonen og jobbe til fløyta går.
Utmerket.
El-Hadji Makhtar Thioune ble kåret til SSFKs beste spiller, og Varden kaller ham "banens gigant". Det er ikke snaut når man tenker på at det var 11 tippeligaspillere på gressmatta.
Men de ble statister i dag.
Dermed er serien over, og det ble 10. plass på Sarpsborg Sparta. 2 poeng bak Moss, og 1 poeng foran Bryne. Bra det også.
Og som vi har tippet: Sogndal tok kvalikplassen, og Kongsvinger og Alta klarte seg, mens Sandnes Ulf følger Hødd ned.
Vi takker bylaget for underholdningen, og antyder et mål for neste sesong: Hva med å ta kvalikplassen? Eller noe enda bedre?
Mulighetene er avgjort innen rekkevidde. Det viste dagens kamp.

Ingen kommentarer: