Comet - Sparta 2-4
Sparta - Storhamar 4-4 (5-4 e. str.)

Fem poeng i løpet av én uke lar seg høre.
Kampen i Halden var vel ikke all verden, men tre poeng er tre poeng.
Når forskjellen er 30 poeng, bør imidlertid laget med flest poeng dominere kampen.
Det skjedde ikke.
I Halden puslet Sparta bort store deler av 1. periode, slappet av på årvåkenheten og slapp Comet helt unødvendig inn i matchen.
En god midtperiode reddet kampen, men hockeymatcher består av tre perioder som alle må spilles med full konsentrasjon og innsats fra første til siste øyeblikk.
Hvis ikke, går det galt mot bedre lag.
Det gjør det også hvis Tommy Kristiansen fortsett å slåss med nevene. Som sagt: Roughing er tull!
Jonas Andersen, Henrik Malmström, Martin Røymark og Daniel Wessner scoret.

I dagens kamp mot Storhamar startet Sparta i slow motion, og hadde øyensynlig glemt å pusse duggen av brillene for Storhamar fikk gå uhindret rett opp og score, og da Sparta tok seg en høneblund etter om lag 8 ½ minutts spill, benyttet Storhamar sjansen og la på til 2-0.
Men etter å ha sovet på saken en 7-8 minutters tid, reduserer Sparta til 1-2, og hjertet til en fortvilet fan begynner å slå i noenlunde normal takt igjen.
Da Henrik Malmström og Göran Hermansson la på til både 2-2 og 3-2, trodde vi at kampen var under kontroll, men neida.
Da tenker Sparta plutselig på at det snart er jul, og at man skal gi bort gaver.
Særpingæne gir derfor hamarsingene en pent innpakket gave. 3-3.
Men en gave er jo lite til et helt lag, så derfor gir Sparta like godt bort et mål til. 3-4.
Heldigvis våkner Henrik Malmström av transen og utlikner. 4-4.
Sudden death er bare bortkastet tid, og kampen avsluttes med straffer.
Takket være Phil Osaer, får Storhamar bare med seg ett poeng, mens to blir igjen i Særp.
5 poeng på to kamper er bra, men kamputviklingen er skremmende.
Sparta er for ukonsentrerte. De er for åpne bakover, og for puslete framover.
Etter 1. periode var skuddstatistikken 17-4 i Spartas favør, men skuddene gir jo ikke mål!
Dette skulle Roffe Nilsson sagt, men jeg får si det, jeg: Skjärpning, grabbar! Skjärpning!