søndag 9. november 2008

Sarpsborg Sharks fortsatt ubeseiret

Sarpsborg Sharks - Harstad 5-4

Dan Ketil Kristiansen (øverst) scoret 3 og Morten Olsen (midten) og Jon Esben Skaug (nederst) scoret 1 mål hver mot Harstad.

Sharks slo Harstad i Skjeberg-hallen.
Men det var med nød og neppe.
Et forsterket Harstad-lag kunne ha veltet Haiænes seiersrekke og skapt forvirring i tabelltoppen hvor Bulldogæne fra Greåker nå leder, men har spilt en kamp mer enn Sharks som går forbi med seier i neste kamp.
Og så gjelder det å se opp for Sagene.
Det er tett i toppen og målforskjellen kan bli avgjørende. Slik sett er 5-4 mot Harstad for dårlig – selv om det gav tre poeng.
Haiæne hadde problemer med Sola og nå med Harstad. Mot Harstad tapte de til og med siste periode. Det kan tyde på at de ikke klarer å motivere seg godt nok mot bunnlagene.
Hvis det er tilfelle, må laget skjerpe seg mot Slevik som det møter førstkommende onsdag.
Her forutsetter vi full tenning og seier. Slevik er det laget som det ikke finnes noen unnskyldning for å tape mot!
Spillemessig var vi klart det beste laget, og vinner skuddstatistikken 35-15, skriver Sharks på hjemmesida si.
Det er mager trøst. Det er målene som teller, og skuddstatistikken forteller om ineffektivitet. Og en usedvanlig dyktig Harstadkeeper – det skal innrømmes.
Ja, laget er fortsatt ubeseiret i årets serie, men det er helt unødvendig å balansere på slakk line.
Et par tap, så er trolig både Greåker og Sagene forbi.
Det vil vi nødig oppleve – selv om Greåker er ”særpingær døm å” og derfor også har en plass i vårt patriotiske hjerte.