T.v.: Phil Osaer var god, men misset en gang
T.h.: Per S Tengvert scoret, men det holdt bare til 1 poeng

Lillehammer – Sparta 2-1, straffer
En ny sesong, er en ny sesong.
Det er for tidlig å si hvor gode Lillehammer er i år, men under enhver omstendighet var dette en kamp Sparta skulle vunnet. Selv om den gikk på bortebane. Det dreier seg egentlig ikke om å vinne straffekonkurransen etter uavgjort ved full tid, men om å score i løpet av de tre ordinære periodene.
Skjønt, at Lillehammer var bedre på straffer, er også et dårlig tegn.
Sparta åpnet best og satte pucken i mål først, men klarte ikke å holde eget bur rent.
Helt mot slutten utliknet hjemmelaget. Spilleforlengelsen forble målløs, og straffer måtte til.
Phil Osaer reddet fire av fem, men det holdt ikke. Lillehammers keeper stengte buret. Sparta scoret ikke, og Lillhammer vant 2-1.
Sparta måtte derfor nøye seg med ett poeng.
Dette lover ikke bra for kampen mot Stavanger på tirsdag.
Oilers tapte riktignok for Storhamar, men spilte konstruktiv hockey med stor fart, så se opp.
Uten tæl og full konsentrasjon fra første til siste minutt, kan det lett bli enda færre poeng i Stavanger enn på Lillehammer.