søndag 1. juni 2008

Forbudt eller tillatt å parkere?

Foto: Kow d.e. 290508 ©
Klikk på bildet for å se større versjon

Her skal du parkere hvis du skal reise med Mr Shoppy uten å ta med deg bilen. Men er det lov å kjøre dit? For folk som ikke er ansatte eller medbringer nyttelast? Se den avgrensende murklossen i nederste høyre hjørne.

Er dette en felle? Eller bare tvetydig merking? Eller kanskje et skilt som burde vært fjernet da området skiftet karakter fra "havneområde" til parkeringsplass?

På veggen foran bilen står det at du skal parkere der. En silhuett av en båt antyder at plassen har noe med Mr Shoppy å gjøre. Men først etter en samtale med en som er knyttet til Mr Shoppy, fikk vi brakt på det rene at plassen er for dem som skal reise med Mr Shoppy, men lar bilen stå igjen.

Men skiltet sier at du ikke har lov til å kjøre inn på parkeringsplassen. Hvis du ikke medbringer nyttelast. Eller er ansatt.

Nå er det mange som er ansatt - et eller annet sted - men etter som det er Hvnevesenet som har satt opp skiltet, antar vi at du må være ansatt der for å få lov til å kjøre inn. Så hvordan får båtpassasjerene parkert? Uten å forgå seg mot bestemmelsene som skiltet høytidelig forkynner?

Kanskje like godt å fjerne hele skiltet? Og i stedet i klartekst opplyse at plassen er for dem som skal reise med Mr Shoppy. Slik at nysgjerrige og andre ikke opptar plassen. Med den følge av båtturistene ikke får satt fra seg bilen?

Ingen kommentarer: