torsdag 16. april 2009

Havner Sarpsborg på 12. plass?



Klarer Conny Carlson å lede Sarpsborg 08 til topps i 1. divisjon, eller havner laget på tolvteplasss slik Dagbladet tror?


Dagbladet har ved hjelp av leserne tippet hvordan det går i årets fotballsesong.
Tipsene som gjelder 1. divisjon, er ikke egnet til å glede patriotiske, fotballglade sarpinger. I følge Dagbladet blir det ingen kniving i toppen. Sarpsborg 08 havner på 12. plass mener den folkelige ekspertisen.
Slik mener avisa at det vil gå:
1. HamKam 2. Kongsvinger 3. Sogndal 4. Haugesund 5. Moss 6. Hønefoss 7. Bryne 8. Skeid 9. Nybergsund 10. Notodden 11. Tromsdalen 12. Sarpsborg 08 13. Alta 14. LøvHam 15. Stavanger 16. Mjøndalen
Men slik går det sansynligvis ikke. "Ekspertene" - det gjelder både de folkelige og de såkalt profesjonelle og bedre gasjerte - tar som regel feil.
For Sarpsborg 08s del betyr det at det kan gå bedre eller dårligere. Fjoråret gav håp om framgang og konsolidering i nest øverste etasje i det bygget som heter norsk fotball. Vi håper at Conny Carlsson og hans menn klarer å innfri.
Spesielt hvis NFF gjør alvor av trusselen om å trekke poeng p.g.a. økonomisk rot, er det viktig at Sarpsborg plukker med seg hvert eneste mulige poeng i hver eneste kamp sesongen igjennnom, og ikke deler ut gavepakker slik som mot Notodden. Downperioder er det ikke plass til i toppfotball.
Klikk ellers på lenken Norges 408 beste fotballklubber og se hvilke sjanser Dagbladets tipspanel gir andre lag som du er interessert i.


Ingen kommentarer: