onsdag 6. oktober 2010

Sparta stanset Stavanger

Sparta-kaptein Jonas Andersen (bildet), Jonas Djupvik Løvlie, Robin Dahlstrøm og Christopher Henriksen scoret målene da Sparta moset Stavanger Oilers.

Sparta Warriors - Stavanger Oilers 4-0

Stavanger Oilers har fortsatt seiersmarsjen fra forrige sesong og vunnet alle sine 6 første kamper.
Men i Sparta Amfi ble det stopp. Bråstopp.
Der klarte siddisene ikke å få pucken i mål. Sparta vant 4-0. En sterk prestasjon
Sarpelaget topper nå tabellen!
Riktig nok er ikke forskjellen ned til Oilers mer enn 1 poeng, men likevel.
Nå gjelder det å ta vare på mulighetene, og ikke slarve bort poengene i de kampene som forestår.
Jeg likte ikke tapet for Lørenskog på Lørenskog i forrige serierunde. Har Sparta et kompleks for Olsen-banden fra Romerike? Da får de ty til mental trening.
Førstkommende lørdag, skal Sparta møte Rosenborg. Hjemme.
De nyopprykkede trønderne har hittil slått Lillehammer, Frisk Asker og Storhamar. Men tapt for Vålerenga, Lørenskog og Oilers.
Nå gjelder det at Sparta ikke tar lett på oppgaven og mister poeng på grunn av manglende motivasjon og innsatsvilje.
Og: Det er viktig at sarpelaget holder seg på isen! At det unngår tåpelige utvisninger!
Normalt bør Sparta slå trønderne 7-2. Minst.
Etter som Rosenborgerne må antas å være dårligere trent enn sarpingene, og derfor blir mer slitne etter hvert, bør det minst bli 2-0 i 1. periode, 2-1 i 2. periode og 3-1 i 3. periode.