Sandefjord ble for sterke

Sandefjord - Sarpsborg Sparta 2-0

Annet var ikke å vente.
Sandefjord vil tilbake i toppserien og gir ikke ved dørene. I alle fall ikke i hver spilleomgang.
Sandefjord dominerte hele kampen og var nærmere 3-0 enn Sarpsborg Sparta var 2-1. Ikke slik å forstå at sarpelaget var uten målsjanser, men det var som så ofte før ute av stand til å omsette sjansene i mål.
Første baklengsmålet kom i 44 minutt. Det kan tyde på manglende konsentrasjon, og på at noen har tatt pause før dommeren har blåst av for hvile.
En mental svikt i et avgjørende øyeblikk?
Og kampen mellom bunnlagene hardnet til med Kongsvingers 3 poeng mot Sandnes-Ulf. Riktignok tapte Hødd og Alta, men både Alta og Kongsvinger - som forøvrig har fått forsterkninger - puster nå Sarpsborg Sparta i nakken.
Og skulle særpingæne vinne sin neste kamp, skal mye klaffe før de går forbi Bryne og opp i ryggen på Sandnes-Ulf.
Neste motstander er forøvrig Løv Ham på Sarpsborg stadion. Da gjelder å være våkne og passe på fra fløyta går, for Løv Ham har Samir Seric som hittil i sesongen har scoret 8 mål og har plassert seg som nummer fire på scoringstabellen. Han må nøytraliseres.
Løv Ham slo forøvrig i går Notodden 3-1 så det er ikke akkurat noe offerlam som kommer til Sarpsborg Stadion førstkommende søndag.