tirsdag 5. april 2011

SkUFFelsenes søndag


Sparta fikk seg en real baksmell i Stavanger, og Sarpsborg 08 måtte bite i gresset i Haugesund. For alle særpepatrioter ble det en deprimerende dag.


Sparta kollapset
Sparta vant årets serie med kalastall. Og den første finalekampen med klar margin. Så reiste særpelaget til Siddisenes by og falt sammen som et korthus. Stavanger vant 5-0. Det skulle egentlig ikke være mulig. Skulle det gå Stavangers veg i kveldens oppgjør, er det mye som taler for at "bøtta" havner i oljebyen andre året på rad.
Uff.

Sarpsborg 08 kollapset
Etter 3-0 over Ole Gunnar Solskjærs Molde på "Stadion", reiste 08 til Haugesund og fikk skikkelig bank. 4-0 til "arabarane" ble det før Sarpsborg pyntet litt på resultatet ved å sette inn 2. 4 baklengs lover ikke bra. Det er grunn til å anta at Haugesunds angrep ikke er det "giftigste" i årets eliteserie. Selv på hjemmebane, burde laget fra Amandas by derfor hatt langt større problemer med å komme fram til særpeburet. Dette gledet ikke et trofast særpehjerte.
Uff.

Forsvar!
I fotball - og i ishockey! - er det noe som heter forsvar. Det er det man gjør for å hindre motstanderen i å lage mål! Noen mener riktignok at angrep er det beste forsvar. Men det er ikke sant. Man må ha angrep og forsvar. Sarpsborg 08 - og Sparta! - har eminente angrep - selv om nullen i Stavanger skulle tyde på noe annet. Men forsvarsspillet kan forbedres. Radikalt. La oss håpe at forbedringene kommer. Ellers taper Sparta finalespillet. Og Sarpsborg 08 får problemer med å plukke poeng.
UFF!

Ingen kommentarer: