lørdag 25. oktober 2008

Nok et tap dessverre


Conny Karlsson klarte ikke å overliste Hønefoss, og laget hans kan bli passert av flere andre på tabellen.

Hønefoss - Sarpsborg Sparta 1-0



Hønefoss ønsker å erobre kvalikplassen fra Sogndal, og gav ikke fra seg sårt tiltrengte poeng til Sarpsborg Sparta.
Hønefoss ligger 1 poeng bak, og har Sandefjord som motstander i den siste kampen. Sogndal møter Hødd. Saftkoradn kan nok derfor begynne å se fram mot kvalikampene.
Vi håpet at SSFK skulle ta 9 poeng på de tre siste kampene, men forutsa at det trolig ville bli 0. Nå er laget i ferd med å oppfylle vår negative profeti.
0 mot Alta og 0 mot Hønefoss - og det er vel ingen grunn til å tro at bylaget vil kunne tukte allerede opprykksklare Odd i sesongens siste kamp?
Vi har også framsagt en annen spådom. At Sarpsborg Sparta havner på 4. eller 5.-plassen bakfra innen serien er over. Også den spådommen er dessverre i ferd med å gå i oppfyllelse. Ytterst lite - nærmest ingen ting - tyder på at laget beholder den for så vidt flatterende 10. plassen.
Klatrelaget Kongsvinger måtte denne gangen bite i gresset på Gjemselund og gi tapt for Sandefjord, som gjør jobben sin selv om laget allerede har rykket opp. Hedemarkingene har, i likhet med Alta som vant 7-2 over Hødd, foretatt en snuoperasjon som det står respekt av.
Jeg kritiserte Tom Nordlis jobb i LSK. På Kongsvinger har han bevist at han kan gå på vannet.
Både Kongsvinger og Alta har imidlertid mye å takke generøse sarpinger for. Hadde Sarpsborg Sparta tatt de poengene som de kunne, og burde, ha tatt, ville begge disse lagene vært i store vanskeligheter.
Vel, vel - særpelaget rykker ikke ned.
Bruk nå den siste kampen til å leke festfotball som mot Notodden, ta en kort ferie, og begynn så på oppkjøringen til neste sesong. Da bør laget innta en plass på øverste del av tabellen.
Nå gjenstår bare en ting: Å overraske alle og gi "Odderæne" noe å tenke på!

Ingen kommentarer: